GEROLEC

De snelste weg om je website online te krijgen.

Webhosting

Webhosting.

Er zijn verschillende bedrijven die webhosting voorzien.

Hieronder een paar voorbeelden.


PINCoding
Uw website dient ten allen tijde bereikbaar te zijn. Daarom kiest PINCoding voor verschillende datacenters binnen en buiten Europa. Binnen het PINCoding netwerk wordt zoveel mogelijk redundancy toegepast.
Hierbij verdelen we de taken over meerdere machines en verbindingen, zodat de een het werk kan overnemen als de ander onverhoopt een storing mocht hebben.

One.com


One.com heeft de traditionele webhosting wereld op zijn kop gezet door onze klanten direct vanaf het begin alle benodigde diensten te bieden. Zoals e-mail- en webhosting, met een fotogalerij en blog, PHP, MySQL en gratis helpdesk 24/7 - 365 dagen per jaar. Hiermee heeft u toegang tot een productenreeks waar het enige waar u een keuze in hoeft te maken de benodigde webruimte is.

Bovendien is de Bix onderdeel van elk hostingpakket en kunnen alle klanten op die manier genieten van een snelle en veilige realtime synchronisatie, automatische online back-up, het delen van bestanden, muziekstreaming en een onbeperkte mobiele toegang. Met Bix heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden.